Vrijwilligers hard nodig!

EERBEEK/ HALL - De Zonnebloem, afdeling Eerbeek/ Hall, is een zeer actieve vrijwilligersclub, die mensen met een fysieke beperking d.m.v. uitjes en bezoekjes uit het sociale isolement probeert te houden.

Steeds meer gasten doen een beroep op de vrijwilligers, waardoor een wachtlijst ontstaat. Bij deze doet de Zonnebloem afdeling Eerbeek/ Hall dan ook een oproep aan diegenen, die het leuk vinden om binnen het vrijwilligersbestand een ander een onvergetelijke dag of middag te bezorgen of een bezoekje te brengen of bereid te zijn als chauffeur te willen fungeren om de gasten van een naar uitjes te rijden. Informeer bij Marieanne Dreijer, tel: 06-24820037.email: mdreijer@hetnet.nl.


v.v. Loenermark wordt rookvrij

LOENEN - v.v. Loenermark werkt per 1 augustus 2019 gefaseerd aan een rookvrije generatie! De gehele accommodatie wordt op de zaterdagochtend, tijdens de pupillen- en jeugdwedstrijden, tussen 8:00 en 14:00 uur, rookvrij! Om dit te realiseren vraagt vv Loenermark uitdrukkelijk aan alle leden om begrip en medewerking. Na 1 januari 2020: rookvrij tijdens wedstrijden en trainingen van de jeugd.


Oud Papier

EERBEEK- Komende zaterdag wordt er t.b.v. muziekonderwijs in Eerbeek papier opgehaald door muziekvereniging Eendracht in de wijken De Lombok en de Noorderenk (3e zaterdag). De containers dienen voor 08:30 uur klaar te staan met de handvatten richting de weg en met het papier in (!) de container.