Aanrijding

EERBEEK - Op dinsdag 25 juni omstreeks 22.15 uur ontstond er een aanrijding op de Nobelstraat te Eerbeek. Op de gelijkwaardige kruising met W. Einthovenstraat kreeg 1 van de voertuigen geen voorrang. Beide voertuigen hadden flinke schade. Beide bestuurders moesten blazen en bleken niet onder invloed te zijn van alcohol of drugs.

Trailer vertoont gebreken

EMPE - Op de Voorsterweg te Empe is op woensdag 26 juni omstreeks 20.45 uur een voertuig gecontroleerd door de politie. Achter het voertuig zat een boottrailer met een boot erop. Het viel de politie op dat het voertuig erg rustig reed met wisselende snelheden. Bij controle bleek dat de trailer de nodige gebreken vertoonde. De bestuurder verklaarde de boot met trailer net te hebben gekocht. Voor een aantal gebreken is een procesverbaal uitgeschreven.

Taxi lijkt in brand

EMPE - Op donderdag 27 juni omstreeks 12.45 uur kreeg een taxi pech op de Rijksweg te Empe. Het leek alsof de taxi in brand stond maar er bleek een slang van de koelvloeistof los te zitten. In de taxi zat een jong meisje in een rolstoel, de taxichauffeur had haar al uit de auto gehaald en in de berm geplaatst.

Schade aan geparkeerde caravan

BRUMMEN - Op de Visserstraat te Brummen is door een buurtbewoner een caravan geparkeerd na een vakantie. Op 28 juni omstreeks 08.30 uur constateerde de eigenaar dat er schade aan de caravan zat en daarbij een remspoor. Getuigen gaarne melden op 0900-8844.