Herwers houdt Elektrisch Event

REGIO - Het Herwers Elektrisch Event komt terug! Na een succesvolle eerste editie vorig jaar, werd de knoop snel doorgehakt: dit moet een vervolg krijgen. De locatie is dit jaar hetzelfde, met dezelfde service die u van Herwers gewend bent.

Het evenement, dat plaatsvindt op 28 en 29 juni bij van der Valk, impuls 2, Duiven, staat in het teken van elektrisch rijden. Herwers gelooft dat elektrisch rijden de toekomst is, maar realiseert zich ook dat er nog veel onbekendheid over is. Die onbekendheid neemt Herwers graag weg, daarom nodigen zij graag zoveel mogelijk mensen uit om kennis te maken met elektrisch rijden. Tientallen elektrische modellen staan er op hun mooist bij en er is genoeg gelegenheid voor het maken van een proefrit. Heeft u vragen over simpele, maar praktische zaken, werking van de stekkers of parkeren? Tijdens het evenement is er gekwalificeerd personeel van Herwers aanwezig die u graag helpt en adviseert.

De vrijdagmiddag wordt afgesloten met een bedrijvenborrel. Vanaf 16.00 uur gaat u het weekend in met een hapje, drankje en informatie over elektrisch rijden. Win-win! Ook is er tijdens het weekend aan de kinderen gedacht, want terwijl u rustig rondkijkt, spelen uw kinderen op het springkussen.

Openingstijden:

28 juni: 13.00 – 19.00 uur

29 juni: 09.00 – 16.00 uur