Beroving

BRUMMEN - Op woensdag 12 juni omstreeks 21.15 uur kwam de melding bij ons binnen dat een jongeman uit Brummen beroofd was van zijn telefoon. De jongeman had zijn telefoon te koop aangeboden en had met de 'koper' rond 21.00 uur een afspraak gemaakt op het station te Brummen. Op het moment dat de verkoper de telefoon aan de 'koper' liet zien griste hij die uit de handen van de verkoper en rende hard weg. De verkoper rende nog achter de dader aan, maar werd met een taser bedreigd. Helaas raakte vervolgens de 'koper' uit het zicht. De recherche heeft de zaak in onderzoek.

Auto van de weg

BRUMMEN - Op de Piepenbeltweg te Brummen raakte op zaterdag 15 juni omstreeks 23.30 uur een auto van de weg. De bestuurster verklaarde uit te moeten wijken voor een overstekende haas. De auto kwam vervolgens tegen een boom tot stilstand. De inzittenden zijn door de ambulance meegenomen.

Vermeende diefstal

BRUMMEN - Op zaterdag 15 juni omstreeks 11.30 uur zag een getuige een man met een fiets slepen. De fiets stond op slot en hij tilde de achterkant op en liep hiermee over de Zutphensestraat. De politie heeft de man geverifieerd, de man was zijn sleutel verloren.

Diefstal kentekenplaat

EERBEEK - Op zondag 16 juni tussen 19.00 uur en 22.30 uur zijn aan de Volmolenweg 2 kentekenplaten van een VW Golf ontvreemd op de parkeerplaats van Mayr Melnhof.