Koor No Dubio live te horen!

BRUMMEN - Popkoor No Dubio is op zaterdag 6 juli aanstaande live te beluisteren en bewonderen in de Oude Kerk aan de Kerkstraat 17 in Brummen. Onder begeleiding van een zeskoppige topband en onder leiding van dirigent Jurrien Zaagman, brengt zij een avondvullend programma dat bestaat uit zeer gevarieerd repertoire. Op dit moment repeteren zij samen met de gelegenheidsband, legt men een laatste hand aan de choreografie en wordt met veel enthousiasme en passie de laatste puntjes op de i gezet.

No Dubio is een gemengd popkoor dat is gevestigd en repeteert in Brummen. Volgend jaar juni bestaat No-Dubio alweer 10 jaar. De koorleden houden van samen zingen, van gezelligheid en zijn jong van geest. Hun leeftijd varieert van 18 tot 55 jaar. Een brede reikwijdte, net zo breed als het repertoire. dat het koor ten gehore zal brengen.

De zaal is geopend vanaf 19.30 u. Om 20.00 begint het concert. Kaartjes zijn verkrijgbaar via de website www.no-dubio.nl, bij de koorleden, maar ook aan de deur. Bestelt u kaartjes via de website dan maakt u kans op een prachtige serenade en kunt u zich laten omhullen door de unieke sound van dit enthousiaste koor. Een warm 'klankbad' om nooit te vergeten. Kaartjes zijn vriendelijk geprijsd.

Het koor rekent op u, want mede het publiek maakt de show.