Diefstal uit auto's

EERBEEK - In de nacht van zaterdag 10 op zondag 11 juni is aan de Boshofweg te Eerbeek ingebroken in een viertal personenauto's. Men heeft van die auto's een portierraam ingeslagen en diverse goederen weggenomen.

Diefstal elektrische fietsen

BRUMMEN - Op maandag 10 juni tussen 14:30 en 15:30 zijn op de kruising van de Blake met de Primulastraat te Brummen twee elektrische fietsen gestolen. Het betrof een witte en een zwarte Gazelle, type Orange C7. Diezelfde dag zijn tussen 15:45 en 17:50 aan de Zutphensestraat te Brummen nog twee elektrische fiets gestolen. Dit betrof eveneens twee Gazelle fietsen, type Orange C7, grijs en zwart van kleur.

Diefstal personenauto

BRUMMEN - Tussen dinsdag 11 juni 19:00 en woensdag 12 juni 11:15 is aan de Patrijsstraat te Brummen een zwarte Volkswagen Golf gestolen. De auto was voorzien van het kenteken 57SZZX.

Inbraak in Bestelbus

BRUMMEN - Op woensdag 12 juni omstreeks 04:25 uur is er ingebroken in een bestelbus aan de Mezenstraat te Brummen. Het betrof een Mercedes Sprinter. De deuren stonden open, maar er was niets weg. De daders zijn overlopen en er vandoor gegaan.

Brandstichting

EERBEEK - Op zaterdag 8 juni omstreeks 17:42 uur is door een bewoonster aan de Rentmeestershof in Eerbeek geprobeerd de woning in brand te steken. Bewoonster verkeerde in overspannen toestand en is door de politie aangehouden. Brandweer heeft de brandjes geblust.