Winkeldiefstal

BRUMMEN - Op woensdag 5 juni omstreeks 18:20 uur zijn bij een winkel aan het Marktplein in Brummen twee personen aangehouden voor winkeldiefstal. Ze hadden in een winkel een luchtbed gestolen. Na de aanhouding bleek dat deze twee personen ook in Zutphen bij diverse winkels diefstallen hadden gepleegd.

Aanrijding

BRUMMEN - Op zaterdag 8 juni omstreeks 02:00 uur vond op de kruising van de Brummenseweg met de Dierenseweg een aanrijding tussen twee personenauto's plaats. Beide auto's raakten total loss en zijn afgesleept. De politie heeft de zaak in onderzoek. Het is onduidelijk welke van de betrokken bestuurders mogelijk door rood is gereden.

Aanrijding

BRUMMEN - Op zaterdag 8 juni 2019 omstreeks 10.10 uur vond op de burgemeester de Wijslaan een ongeval plaats waarbij een zogenaamd 45 km voertuig betrokken was. De bestuurder was op onverklaarbare wijze een tuin ingereden en daar tot stilstand gekomen. Het rijbewijs van de bestuurder is ingevorderd en er komt een onderzoek naar de geschiktheid om een auto te besturen.