Foto: Mirjam Vermeulen
Foto: Mirjam Vermeulen

Tolzichtbewoners naar de vierdaagse

BRUMMEN - De onlangs gehouden vierdaagse van Brummen was voor velen weer een sportieve en leuke belevenis. Zo ook voor de bewoners van Tolzicht die afhankelijk zijn van een rolstoel. Dit werd mogelijk gemaakt door vrijwilligers en sponsoren.

Het mooie weer op maandag zorgde voor een goede start. Niet alleen voor de rolstoelrijders, maar ook voor de vrijwilligers die de rolstoelrijdende Tolzichtbewoners voortduwden. Tot grote teleurstelling werd het evenement op dinsdag afgelast vanwege de verwachtte weersomstandigheden. Maar in overleg met de bewoners kon er toch nog een uurtje gezellig gewandeld worden in het dorp.

De woensdag voerde de route onder andere door het mooie Hammeler, om vervolgens op donderdag succesvol te worden afgesloten.

Voor de rolstoelrijdende bewoners van Tolzicht was deelneming aan de vierdaagse niet mogelijk geweest zonder de inzet van de vrijwilligers en de steun van de sponsoren. De organisatoren willen deze dan ook hartelijk danken en hopen dat zij ook volgend jaar weer bereid zijn hun medewerking en steun te verlenen.

De welwillende sponsoren die deze mooie activiteit mede mogelijk maakten zijn: Slagerijk van Dijk, Marmaris, Primera Bosman en Deka Brummen.