Veilig spelen op straat kan!

EERBEEK/ BRUMMEN - Lijkt het jou nou wat om een keer lekker op de straat bezig te kunnen zijn zonder dat je steeds moet opletten op je veiligheid? Dat kan! En wel op woensdag 12 juni van 14:00 tot 17:00!

Een middag vol met leuke activiteiten, voor jonge en oude kinderen. Zit jij op de basisschool en lijkt jou dit ook leuk? Kom dan deze dag naar de "Straatspeeldag" en neem al je vriendjes mee, om er een gezellige en leuke middag van te maken. De straatspeeldag wordt in Eerbeek en in Brummen georganiseerd door Stichting Welzijn Brummen, Veilig Verkeer Nederland en Stichting Sportkompas.

Locatie Eerbeek: C. van Leeuwen & De Enk, Vondellaan/Kloosterstraat. Hier staan de Buikschuifbaan en de Whipe out rol.

Locatie Brummen: St. Pancratiusschool (Oude Eerbeekseweg ) Hier staan de Take out muur en de Tobbedansbaan.

Er zullen verder nog verschillende spelletjes zijn en een DJ zal de muziek verzorgen! De toegang is geheel op eigen risico en er zijn geen kosten verbonden aan deze speelmiddag. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Stichting Sportkompas (0313-651180) of mailen naar lotte@stichtingsportkompas.nl of martijn@stichtingsportkompas.nl


Open Boerderijdag

LEUVENHEIM - Kalfjes, koeien, gras en melk, alles komt langs op de Open Boerderijdag, 2e Pinksterdag bij Melkveehouderij Wijgman, Arnhemsestraat 159, Leuvenheim.

Informatie over de boerderij, leuke actieve spellen, de spannende avonturen van Boer Boris, schminken en nog veel meer. En natuurlijk proeven! De boerderij is geopend van 10:00 tot 16:00 uur en de toegang is gratis.