Afbeelding

Concours Hippique

EMPE - Traditiegetrouw wordt in het derde weekend van juni het Hunnekink concours van de Oortveldruiters uit Empe verreden (Dit jaar 15 en 16 juni).

Het betreft een selectie wedstrijd van de kring Berkel-IJssel. Met de inzet van vele vrijwilligers, sponsoren en het bestuur is het mogelijk deze wedstrijd jaarlijks te organiseren. Deze keer wordt het concours gehouden aan de overzijde van manege de Oortveldruiters aan de Meeuwenbergweg 13. Op zaterdag zijn de paarden aan de beurt en op zondag is het terrein beschikbaar voor de pony's. Ook bixie rijden is mogelijk. Aanvang beide dagen is 9.00 uur en er wordt over de hele dag zowel dressuur gereden als gesprongen. U komt toch ook?


Dansgroep Zarazan bloeit

EERBEEK - Op maandag 20 mei hield volksdansvereniging Zarazan haar jaarvergadering. De in 1986 opgerichte vereniging blijkt nog steeds een bloeiende vereniging met ruim 60 leden.

Tijdens de vergadering werden een aantal trouwe leden gehuldigd. Ook bleek mede door het optreden van de demo-groep de bekendheid in de regio te groeien. Natuurlijk zijn nieuwe leden van harte welkom. Ook is men nog op zoek naar een dansdocent voor de maandag avond groep, dit door het plotseling overlijden in januari van Andre van de Plas, die de maandag, de woensdag en de donderdag les gaf. Voor meer informatie kijkt u op www.zarazan.nl