Eerbeekse Boys wint eerste na-competitiewedstrijd

EERBEEK - Het eerste team van Eerbeekse Boys nam in seizoen 2018-2019 voor het eerst deel aan de zaterdag voetbalcompetitie. Het vlaggenschip moest starten in de 4e klasse Zaterdagvoetbal van de KNVB. Na een zeer sterke eerste helft van de competitie en een wisselvallig tweede helft, wist Eerbeekse Boys zich te plaatsen voor promotiewedstrijden naar de derde klasse zaterdagvoetbal.

Afgelopen zaterdag werd de eerste na-competitiewedstrijd gespeeld tegen EFC PW 1885 uit Enschede. PW staat voor Prinses Wilhelmina, PW is de oudste voetbalvereniging van Nederland.

In het begin had PW de overhand in het spel en creƫerde ook enkele zeer goede kansen. Na 30 minuten nam Eerbeekse Boys het heft in handen en de overwinning werd een feit, volop blijdschap en een gezellige terugreis in de bus maakte de dag compleet.

De volgende wedstrijd wordt gespeeld op 8 juni a.s., de tegenstander van deze allesbeslissende partij is Veluwse Boys uit Garderen. Deze wedstrijd wordt op neutraal terrein gespeeld, op het moment van dit schrijven is nog niet bepaald waar deze wedstrijd gespeeld gaat worden. De verwachting is dat deze wedstrijd in de omgeving van Apeldoorn wordt gespeeld. Eerbeekse Boys rekent op veel meereizende supporters voor deze wedstrijd. Alle steun is welkom!