Kop/staart aanrijding

BRUMMEN - Op woensdag 22 mei omstreeks 17:00 uur vond op de Spoorstraat te Brummen een zogenaamde kop/staart aanrijding tussen twee personenauto's plaats. De bestuurster van een Fiat zag te laat dat de voor haar rijdende Volkswagen af sloeg en botste achterop de Volkswagen. Beide voertuigen raakten beschadigd.

Mishandeling

BRUMMEN - Op zaterdag 25 mei omstreeks 01.00 uur vond in een restaurant in Brummen aam het Marktplein een mishandeling plaats. De dader verzette zich bij de aanhouding, is aangehouden en is ingesloten. Er wordt proces-verbaal opgemaakt.

Mishandeling

EERBEEK - Op zaterdag 25 mei tussen 1:30 en 1:50 uur vond op de W. Einthovenstraat te Eerbeek een mishandeling plaats. Het slachtoffer reed op de fiets en er ontstond bij de bushalte een conflict waarbij het slachtoffer met een hard voorwerp boven zijn oog is geslagen. Slachtoffer moest zich in het ziekenhuis laten behandelen. Zou gaan om Nederlandse mannen tussen de 18 en 25 jaar.

Verkeersongeval

EERBEEK - Op zondag 26 mei omstreeks 17:30 uur vond in Eerbeek op de kruising van de Charlotte van Bourbonlaan en de Amalia van Solmslaan een aanrijding tussen twee personenauto's plaats. De bestuurder van een Nissan verleende geen voorrang aan de van rechts komen bestuurder van een Mazda. Beide voertuigen raakten dusdanig beschadigd dat beide moesten worden afgesleept.