Afbeelding

Fanatiek tennis met 36 teams en 86 spelers

EERBEEK - TC Eerbeek houdt jaarlijks een sponsoravond voor haar sponsoren, doel van deze avond is elkaar ontmoeten en de sponsoren bedanken voor hun bijdrage aan de vereniging. Elke sponsor had teams aangemeld die op 20 mei sportief streden om de wisselbekers. In totaal waren er 36 teams en 86 spelers. Ook sponsoren die niet in de gelegenheid waren om te komen tennissen waren aanwezig als toeschouwers.

Paul Beumer, lid van de PR & Sponsorcommissie van T.C. Eerbeek opende de avond met een welkomstwoord. Daarna werden de wedstrijden fanatiek gespeeld met mooie tennispartijen. De inwendige mens werd niet vergeten, alle aanwezigen hebben genoten van een buffet, verzorgd door restaurant De Heideroos.

Aan het eind van de avond werden 2 finales gespeeld. Winnaar van de verliezerspoule is geworden Autobedrijf Wim Mulder (2e Blom Bloemenspecialist), winnaar van de winnaarspoule is geworden Gert-Jan Scholten Makelaardij (2e Unico Finance). De winnaars ontvingen een prachtige houten wisselbeker gemaakt door Hans Ruegebrink.