Afbeelding
Foto:

Winkeldiefstal

EERBEEK - Op dinsdag 21 mei omstreeks 9:50 uur, vond bij een supermarkt in Eerbeek een winkeldiefstal plaats. De dader werd betrapt en wilde er vandoor gaan. Hij is aangehouden door het winkelpersoneel en na een korte worsteling overgedragen aan de politie. De dader is overgebracht naar Doetinchem en daar voor langere tijd ingesloten.

Autobrand N348.

BRUMMEN - Op vrijdag 17 mei omstreeks 7:00 kreeg de politie de melding van een autobrand aan de IJsselgouw te Brummen. De politie ging met de brandweer ter plaatse en zag daar dat de auto volledig was uitgebrand. De eigenaar had voor een paar honderd euro een auto gekocht. Nu hoorde hij een vreemd geluid. Nadat hij stopte zag hij dat zijn motorkap in de fik stond. Zijn voertuig is volledig uitgebrand.

Verlaten plaats ongeval

EERBEEK - Tussen maandag 20 17:30 en dinsdag 21 mei 7:45 uur vond aan de Jan Mankesstraat te Eerbeek een verlaten plaats ongeval plaats. Een onbekende bestuurder is tegen de rechter voorzijde van een aan die straat geparkeerd staande Renault Captur gereden. Er zat een behoorlijke schade aan die Renault.