Afbeelding

Man fietst in op groep kinderen

EERBEEK - Op woensdag 15 mei, fietste een groep schoolkinderen over het bospad aan de Imboschweg te Eerbeek. De kinderen waren op kamp en fietsten terug naar hun verblijf in Eerbeek.

In plaats van netjes langs de groep te fietsen maakte de man zich breed en reed op de groep in. Hierdoor kwamen meerdere kinderen ten val met behoorlijk letsel ten gevolge. 1 kind had zelfs zijn elleboog gebroken. Andere kinderen hadden kneuzingen of wonden die zelfs gehecht moesten worden.

Dit gedrag is onacceptabel en daarom is de politie op zoek naar de identiteit van die man. De man zou tussen de 60 à 70 jaar oud zijn, droeg een pet en een bordeaux rode jas. Hij reed op een mountainbike met fietstassen.

Weet u wie deze man is of heeft u een tip hoe we achter de identiteit van die man kunnen komen, neemt u dan contact op met de politie op 0900-8844 of anoniem 0800-7000.

Verlaten plaats ongeval

BRUMMEN - Op donderdag 16 mei tussen 10:00 en 11:30 uur vond aan de Arnhemsestraat te Brummen een ongeval plaats waarbij de veroorzaker is doorgereden. De auto, een Toyota Avensis stond daar geparkeerd en de bestuurder van een onbekend voertuig heeft de gehele linker zijkant geraakt waardoor er daar schade aan die auto zit.