Maak uw e-reader vakantieklaar!

BRUMMEN/ EERBEEK/ VOORST - Een fijne vakantie begint met een goede voorbereiding. Denk daarbij ook aan de e-reader. Maak daarom een afspraak bij de Bibliotheek om deze klaar te maken voor het lenen van e-books.

Leden van de bibliotheek kunnen kiezen uit ruim 22.000 e-books. Het grootste deel is ook geschikt voor e-readers. Om de e-books op de e-reader te kunnen lezen is het nodig om eenmalig: software te installeren op uw laptop, een Adobe-ID aan te maken en de laptop en e-reader te autoriseren. Leden van de Bibliotheek Brummen|Voorst die hier hulp bij willen hebben, kunnen in mei op afspraak terecht bij alle vaste vestigingen.

Voor het maken van een afspraak, mail dan naar: ebook@bibliotheekbrummenvoorst.nl onder vermelding van: Merk en type e-reader De vestiging waar u wilt langskomen: Brummen, Eerbeek of Twello. Drie dagdelen die u goed uitkomen. Via de mail ontvangt u een datum om langs te komen met de e-reader, laptop en bijbehorende snoertjes. Het is ook mogelijk om bij de servicebalie een afspraak te maken. Ook spreekuur zonder afspraak

Iedere week is er een digitaal spreekuur in Brummen en Twello waar leners zonder afspraak terecht kunnen met vragen (Twello: dinsdagmiddag van 14.00 - 15.00 uur. Brummen: donderdagmiddag van 14.00-15.00 uur).