Resultaten bevolkingsonderzoek

BRUMMEN - Van 29 maart tot 6 mei heeft Bevolkingsonderzoek Oost het bevolkingsonderzoek borstkanker uitgevoerd in Brummen. Alle vrouwen in de leeftijd van 50 t/m 75 jaar hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen. 76,5% van deze vrouwen heeft meegedaan aan het bevolkingsonderzoek.Met het onderzoek kan borstkanker in een vroeg stadium worden ontdekt. Bovendien is vaker een borstbesparende operatie mogelijk. Van de in Brummen onderzochte vrouwen werd 1,4% doorverwezen voor nader onderzoek, omdat er een verdachte afwijking is gevonden. Pas na verder onderzoek wordt duidelijk of het om een goedaardige of kwaadaardige afwijking gaat. Meer informatie over het bevolkingsonderzoek borstkanker kunt u vinden op www.bevolkingsonderzoeknederland.nl


vv SHE 2 kampioen!

HALL - De kampioenswedstrijd op zondag 14 april ging helaas niet door dus na 2 vrije weekenden moest het dan op 5 mei gebeuren. Echter door afwezigheid van diverse spelers, wisten ze al dat ze feest gingen vieren na de thuiswedstrijd op zondag 12 mei. Op 5 mei uit bij TKA werd met 7-2 gewonnen dus de titel was binnen. Met nog 3 wedstrijden te gaan 48 punten uit 17 wedstrijden, alleen de allereerste van het seizoen werd onnodig verloren en maar liefst 120 doelpunten voor en 21 tegen.

Wat een geweldige prestatie van deze jonge groep enthousiaste voetballers. Na afloop van de wedstrijd thuis tegen WSV die eindigde in 3-3 werden er door het bestuur van SHE bloemen aangeboden en daarna op de platte kar door het dorp. Vervolgens werd het feest tot in de kleine uurtje voortgezet bij zalencentrum Bello. Volgend jaar wordt het in de 5e klasse geprobeerd.