Aanrijding eenzijdig

LEUVENHEIM - Op donderdag 2 mei om 7:00 uur kwam bij de politie de melding binnen dat aan de Evickhorstweg te Leuvenheim een personenauto in het bos tegen een hek aan stond. De politie trof op die locatie een zwarte Opel Corsa aan met behoorlijke schade aan de voorkant. Er was niemand meer bij aanwezig. Aan de hand van het kenteken is de eigenaar opgespoord en benaderd. Bleek dat deze bestuurder eerder die nacht was uitgeweken voor een ree en tegen het hek was gebotst.

Diefstal uit auto

EERBEEK - Tussen vrijdag 3 mei 20:00 uur en zaterdag 4 mei te 6:30 uur is aan de Offenbachstraat te Eerbeek ingebroken in een personenauto, merk Daihatsu, type Cuore. Het rechter portier was opengebroken. Ontvreemd is een bodywarmer, diverse pasjes en de autoradio.

Inbraak woning

EERBEEK - Aan de Boshofweg te Eerbeek is tussen 5 mei te 18.00 uur en maandag 6 mei te 10.30 uur ingebroken in een vakantiewoning. Er waren geen sporen van inbraak. Er is een tv gestolen.

Nog een inbraak

EERBEEK - Tussen zondag 5 mei te 22:30 uur en maandag 6 mei te 6:45 uur is er ingebroken in een vakantiewoning aan de Coldenhove. Bij de inbraak zijn de autosleutels en een Peugeot 5008 gestolen. Ook zijn kleding, identiteitspapieren en portemonnees gestolen.