Afbeelding

St. Pancratiusschool bekroond met vignet: 'Gezonde school'

BRUMMEN - Basisschool St. Pancratius heeft het vignet 'Gezonde School', 'Bewegen en Sport' onlangs officieel in ontvangst mogen nemen. Het vignet werd uitgereikt door de Brummense wethouder Margriet Wartena en danseres, actrice en presentatrice Ingrid Jansen tijdens een speciaal georganiseerde sportdag in sportzaal/zwembad Rhienderoord.

"We zijn enorm trots!", aldus locatiedirecteur Per Theeuwes. "We hebben hier met z'n allen hard voor gewerkt, zo hebben we veel mooie sportieve activiteiten georganiseerd, zowel tijdens schooltijd als buitenschools en een groot deel van het jaar schoolfruit aan alle kinderen aangeboden. Wij vinden een gezonde school en leefomgeving erg belangrijk, dat we nu bekroond zijn met dit vignet is een eer."

Samen in beweging

Voor deze bijzondere uitreiking heeft de school voor alle leerlingen een sportdag georganiseerd. Hierbij waren Sportkompas, de combinatiefunctionaris sport, studenten van het Graafschap College, lokale sportverenigingen, sportzaal/zwembad Rhienderoord, ouders en leerkrachten nauw betrokken. De St. Pancratiusschool bedankt iedereen voor het mogelijk maken van deze sportieve dag!

Afbeelding