Afbeelding

Olympisch kampioen Elis Ligtlee ambassadeur van 'Het Boshuus'

ARNHEM – Olympisch Kampioen Elis Ligtlee heeft zich verbonden als ambassadeur aan het Boshuus, vakantiehuis van het Ronald McDonald Kinderfonds in Arnhem. Elis zal zich belangeloos gaan inzetten voor het initiatief door bijvoorbeeld haar aanwezigheid op evenementen, het geven van (sport)clinics, het verzorgen van lezingen en andere voorkomende wervende activiteiten.

"Iedere dag zetten vele vrijwilligers zich met hart en ziel in om ouders, broertjes en zusjes van zorg intensieve kinderen onbeperkt te laten genieten van een vakantie. Daarvoor is alle (financie¨le) steun van harte welkom. Wij zijn er dan ook trots op dat Elis zich als ambassadeur aan ons initiatief wil verbinden", aldus Suus Brands, manager van het Boshuus in Arnhem.

Het Arnhemse bedrijfsleven heeft het Boshuus reeds omarmd, maar met Elis als ambassadeur zal het Boshuus trachten om ook het Veluwse achterland warm te maken voor het initiatief. Daarnaast wordt er gezamenlijk gekeken op welke wijze Elis haar bijdrage zal gaan leveren aan de jaarlijkse Homeride, die op 22 en 23 juni 2019 gereden zal worden. Informatie hierover leest u op www.homeride.nl.

Afbeelding