Afbeelding

Centrum Eerbeek weer opgefleurd

EERBEEK - De Ondernemersvereniging Eerbeek heeft er voor gezorgd dat het centrum van Eerbeek weer mooi is opgefleurd met goed gevulde en fleurige bloembakken. Wederom hebben zij het bedrijf Flower and Shower uit Beekbergen bereid gevonden om dit te verzorgen en tevens het onderhoud uit te voeren, gedurende de komende maanden.

De bloembakken zijn van de decemberverlichting, weer allemaal omgetoverd met nieuwe en fleurige beplanting en zo hangen er onder andere aan de lantaarnpalen langs het winkelgebied weer goed gevulde bakken.

De kleurstelling zal naar verwachting iets anders zijn dan het voorgaande jaar (zie de foto), maar de bloemen zullen weer uitbundig bloeien. De ondernemers van Eerbeek (OVE) zijn dan ook erg blij met de nieuwe aankleding van het winkelcentrum van hun dorp.

"Elk jaar weer anders"

Alice Weltevreden (voorzitter van de OVE) vertelt ons dat zij er elk jaar zorg voor dragen dat er weer mooie beplanting in de verschillende bakken komt en aan de lantaarnpalen. "Het zal er nu misschien weer iets anders uitzien dan de vorige keer, maar dat maakt het juist weer leuk en vooral gezellig. Zo krijgt het winkelgebied een vrolijke sfeer en dat is prettig winkelen voor onze klanten." De bakken zijn pas net weer gevuld en het zal dan ook nog even duren voordat de nieuwe beplanting zo weelderig groeit en bloeit als vorig jaar, maar dat is een kwestie van geduld hebben.