Extra opleidingen AED en reanimatie

EMPE - Op 13 en 21 mei worden er extra AED opleidingsavonden georganiseerd in "het Oortveld" in Empe. De organisatie is in handen van de Wijkraad Kleine Kernen Empe-Tonden en wordt uitgevoerd door Papillion uit Twello. De avonden beginnen om 19.30 uur. Er zijn nog vrije plaatsen en zijn toegankelijk voor bewoners uit het Brummense- en Voorsterbuitengebied. Opgave en informatie via AED@empe-tonden.nl


Ontwikkeladvies voor 45-plussers

LOENEN - Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid biedt iedere werkende van 45 jaar of ouder de mogelijkheid om met een coach een ontwikkeladvies te formuleren. Hiermee kan de deelnemer de regie over de verdere loopbaan in eigen handen nemen. Dit ontwikkeladvies wordt gesubsidieerd en kan gratis worden verkregen bij coachingspraktijk Et Emergo in Loenen, eventueel wandelend in het bos. Voor meer info: www.et-emergo.nl/ontwikkeladvies-45.


Oud Papier Eerbeek

EERBEEK- Komende zaterdag wordt er t.b.v. muziekonderwijs in Eerbeek papier opgehaald door in de volgende straten (2e zaterdag); Wilhelminapark, Lageweg, Beekpad, Het Palisium, Het Hungeling, Derickxkamp, Coldenhovenseweg, Molenstraat, Dr. Gunningstraat, Tullekenweg, Stuyvenburchstraat, Boerenstraat (tot Heemstedeweg), Loubergweg, De Wasacker, Heemstedeweg, Stationstraat, Grizellstraat, Soerense Zand Noord, Illinckstraat, Hogeweg, Smeestraat (tot Heemstedeweg). Vanaf 8.30.


Handwerkcafé bij de Mollenhof

OEKEN - Op woensdagochtend 15 mei van 10:00 tot 12:00 is er handwerkcafé bij de Mollenhof in Oeken! Iedereen die handwerken leuk vindt is van harte welkom. Denk hierbij aan bijvoorbeeld: haken, breien, naaien, quilten en borduren.

Iedereen kan zijn eigen handwerk mee nemen. Of gebruik maken van de patronen en wol die aanwezig is, dit tegen een kleine vergoeding. Tijdens het handwerkcafé kunt u ervaringen en tips uitwisselen, maar ook gewoon gezellig kletsen en koffie drinken. Bij mooi weer kan u heerlijk buiten in de tuin zitten.
Er wordt een vrijwillige bijdrage van €3,- gevraagd.