Afbeelding
Foto:

Muziek Maak Je Samen start op Triangel/ Spr@nkel

EERBEEK - In zes weken tijd leerden tien leerlingen van de Sterrenbeek uit groep 3, 4 en 5 de beginselen van muziek tijdens de naschoolse workshop Muziek Maak Je Samen (MMJS). De workshop is een initiatief van stichting KIEMM en muziekvereniging Eendracht, die de krachten bundelen om zoveel mogelijk kinderen het plezier van muziek maken te laten ervaren.

Liedjes zingen, ritmes klappen, een eigen lied maken met boomwhackers of een blaasinstrument uitproberen. Doel is dat kinderen spelenderwijs ervaren wat muziek is en hoeveel plezier je daar samen aan kan beleven.

MMJS start ook op Triangel/Spr@nkel

Vanaf 7 mei start Muziek Maak Je Samen ook op de Triangel/Spr@nkel in het verlengde van de schooldag, op dinsdag van 14.15 tot 15 uur op school. Kosten zijn 25 euro. Bij tien inschrijvingen gaan de lessen door. Opgeven kan door contact op te nemen met Thea Lebbink via mmjs@eendracht-eerbeek.nl of 06-23106677.

Uitbreiding MMJS na de zomer

Het succes van MMJS op de Sterrenbeek heeft KIEMM en muziekvereniging Eendracht doen besluiten om na de zomervakantie een breder muziekprogramma te gaan starten in de naschoolse opvang. Gedurende vier blokken van telkens zes weken kunnen kinderen zich opgeven voor MMJS 'Van alles wat', MMJS 'Blokfluit', MMJS 'Blaas erop los' en MMJS 'Koor'. Meer weten of opgeven? Bel of mail Thea Lebbink via mmjs@eendracht-eerbeek.nl of 06-23106677.