Oeganda kinderkoor Up4S
Oeganda kinderkoor Up4S

Foto: Oeganda kinderkoor Up4S

SKKB viert haar 30 jarig bestaan met zang en dans

EERBEEK - Dertig jaar geleden startte een klein groepje vrijwilligers een wekelijkse kinderkledingbeurs waar men nog goed te dragen kinderkleding kon brengen, Werd de kleding verkocht dan kreeg de inbrenger een percentage van de verkoopprijs. De opbrengst van de verkopen ging naar de actie 'hongerpot'.

Nu 30 jaar later is het kleine groepje vrijwilligers gegroeid tot een grote groep van meer dan 30 vrijwilligers die zich allen inzetten om de ingebrachte kleding te prijzen, op te hangen en te verkopen. De opbrengst is voor verschillende kleinschalige goede doelen in binnen- en buitenland, die altijd te maken hebben met het welzijn van kinderen.
Het 30- jarig bestaan wordt gevierd met diverse workshops, kramen en optredens van het Oegandese kinderkoor Up4s (spreek uit up for us) op zaterdag 25 mei. U bent van harte uitgenodigd dit feest mee te vieren.

De winkel is open en buiten staan kramen van Up4s, Wereldwinkel, Unicef, Amnesty International en een kraam met boeken van de kerkenmarkt.
Er zijn workshops Djembe´, Afrikaanse zang/dans en spelletjes. De kinderen van het koor showen samen met Eerbeekse kinderen leuke kleding uit de winkel.
Het feestprogramma start om 11.00 uur en eindigt om 16.00 uur. Het volledige programma leest u op www.skkb.nl

Kom gezellig kijken, meedoen en kopen op Derickxkamp 2 Eerbeek.