Originele cadeaus uit Israël

EERBEEK - Elk jaar komen veel Joden naar Israël toe om daar een nieuw bestaan op te bouwen. Dat is voor hen economisch, fysiek en emotioneel een grote uitdaging. Inburgeren, nieuwe taal, (andere) cultuur.

U kunt hen helpen, een hart onder de riem steken door producten te kopen die in Israël geproduceerd zijn. Hiermee steunt u de economie en het welzijn van de mensen. U kunt iets kopen voor uzelf of als cadeau om weg te geven.

De producten komen veelal van kleine bedrijven die nog in ontwikkeling zijn en mogelijk aan meer mensen (immigranten) werk kunnen gaan bieden.

Het Israël Producten Centrum in Nijkerk importeert en verkoopt al sinds 1979 producten zoals levensmiddelen, heerlijke wijn, speelgoed, sieraden, cadeau artikelen. Vrijdag 3 mei van 14.00-19.00 uur en zaterdag 4 mei van 10.00-17.00 uur kunt u deze artikelen kopen bij Thea en Hans Jansen, Kloosterstraat 23 Eerbeek . Er zal een ruime sortering aanwezig zijn.

U bent van harte welkom. Koffie/thee staat klaar. De artikelen worden verkocht zonder winstoogmerk. Meer informatie Thea en Hans Jansen 0313-655617.