Lezing bij Vrouwen van Nu

EERBEEK - Op de afdelingsavond maandag 29 april van de Vrouwen van Nu Eerbeek/ Hall, komt Bert van der Saag weer mooie verhalen vertellen met schitterende dia's.

Na zijn lezing over beken en sprengen enkele maanden geleden, is dit zeker een aanrader. De bijeenkomst wordt gehouden in Grand Café De Korenmolen in Eerbeek en begint om 19.30 uur. Entree voor niet leden is € 5 per persoon.


Nu FF Anders

EERBEEK - De Nu FF Anders dienst van zondagochtend 5 mei heeft als thema 'Verbinden' Er wordt aansluiting bij elkaar gezocht tijdens deze dienst….Jong en oud werken mee met dit verrassende, mooie concept. Dus ongeacht leeftijd, u bent welkom! Er is livemuziek en Rita Vermeltfoort is voorganger. Vanaf 9.45 staat de koffie klaar. Zondag 5 mei in de Kruiskerk, Doctor Gunningstraat 27, Eerbeek. U komt toch ook?


Optreden De Olde Deerns

HALL - Op 2 mei is er een bijeenkomst in de Wheme, Dorpsstraat 37. Aanvang 14.00 uur. Deze middag is er een optreden van "De Olde Deerns". Het zijn drie vriendinnen met liedjes en sketches, vaak in het dialect. Vrije toegang.


Geen OPA op koningsdag!

EERBEEK- Komende zaterdag wordt er geen papier in Eerbeek opgehaald, omdat het dan Koningsdag is. Papier uit de wijken die normaal aan de beurt zijn op deze vierde zaterdag, is een week eerder al opgehaald.