Afbeelding
Foto:

Malin viert 5

jarig jubileum!

BRUMMEN - Afgelopen vrijdag 12 april is er een groot feest gevierd voor alle gezinnen die gebruik maken van kinderopvang Malin.

Van 17 tot 19 uur waren alle kinderen, broertjes en zusjes en ouders welkom op het feest. Buiten en binnen stonden er allerlei attracties klaar. Met ruim 250 mensen werd het feest (ondanks de kou) ruim bezocht en vermaakte iedereen zich prima.Vele blije gezichten en enthousiaste verhalen. Vooral de draaimolen en stormbaan waren naast het lekkere eten en drinken een groot succes! Het team van Malin, de oudercommissie en de activiteiten commissie werden nog extra bedankt en in het zonnetje, bloemetje, gezet. Ook Linda en Marlies (eigenaren van Malin) werden ontzettend verwend.

De kinderen hadden samen een prachtige vlaggenlijn gemaakt en het team had een bon voor een high tea voor ze geregeld. Malin wil graag iedereen bedanken!


Walk&Talk

BRUMMEN - De Walk&Talk van 2 mei in bibliotheek Brummen wordt verzorgd door Lydia Oldenampsen, arbeidsbemiddelaar/ recruiter bij Rijnbrink.

Een sollicitatiegesprek is altijd spannend. Lydia geeft tijdens de Walk&Talk alle mogelijke tips voor het voorbereiden en oefenen van dat ene belangrijke gesprek voor die ene ideale baan. Samen met de andere deelnemers wordt het Grote Sollicitatiespel gespeeld. Verzoek aan de deelnemers om een aantal vacatureteksten mee te nemen. Meer nieuws en tips rondom solliciteren staan ook op www.care2match.nl. Deelname is gratis en is van 09.30 tot 11.30.