Ouderen-uitje Loenen 2019

LOENEN - Na de succesvolle edities van voorgaande jaren, wordt er ook dit jaar weer een gezellig ouderenuitje In Loenen georganiseerd. Deze keer op 17 mei.

Er wordt gestart om 14.00 uur bij de Bruisbeek met een kopje koffie of thee en een lekker koekje. Daarna volgt een busrit en wordt een mooie rondrit gemaakt door een ander deel van Loenen, namelijk "over het kanaal". Daarbij wordt zelfs nog een stukje op ander, niet Loenens grondgebied aangedaan!

Om het uitje ook mogelijk te maken voor degenen die minder goed ter been zijn, zullen er onderweg geen uitstap-momenten zijn, maar wel voldoende stops om vanuit de bus te kijken naar het moois waar langs gereden wordt. De duur van de rondrit is 1½ tot 2 uur. Bij terugkomst bij de Bruisbeek zijn er voor allen een kopje soep en lekkere warme en koude hapjes. Thuis hoeft u dan niet meer te eten! De afsluiting zal zo ongeveer om 17.30 uur zijn. Dit jaar voor het eerst wordt er een lage eigen bijdrage gevraagd van € 5,-. U kunt dit bedrag gepast afrekenen bij het begin in de Bruisbeek.

Opgeven voor deze gezellige middag is mogelijk tot 1 mei op de bekende adressen: de Bruisbeek, KVV, VCL en de Zonnebloem. De organisatie hoopt dat er weer vele Loenenaren meegaan!