Afbeelding

Palmpaasoptocht kindcentrum 't P@rk

BRUMMEN - Op vrijdag 12 april hebben de kleuters van Kindcentrum het P@rk een Palmpaasoptocht gelopen. Er was veel belangstelling van alle papa's, mama's, opa's, oma's en anderen. Het was een kleurrijk gebeuren! De route voerde zelfs door de kringloopwinkel, waar de kinderen ook wat lekkers kregen. Onder luid gezang eindigde de optocht weer bij de school.


Palmpaasoptocht de Vossestaart

HALL - De kleuters van obs de Vossestaart liepen donderdag 11 april met hun versierde stokken de palmpaasoptocht. Er werden verschillende paasliedjes gezongen en onderweg deelden de kinderen een vrolijke paasgroet uit. De heerlijke broodhaantjes zijn door de kinderen zelf gemaakt, met dank aan bakkerij Teeselink in Brummen!


Koningsdag oud papier in Eerbeek op 20 april gehaald

EERBEEK- Dit jaar valt Koningsdag 27 april op de 4e zaterdag van de maand. De chauffeurs en vrijwilligers van de Eendracht oud papier ophaalwagen zullen die dag gewoon meedoen in het feestgedruis. Dat betekent dat de route van de 4e zaterdag dit jaar éénmalig een week eerder wordt gedaan, op zaterdag 20 april. Dat zal gebeuren samen met de normale derde zaterdag route. Met de 3e én de 4e zaterdagroute op 20 april wordt het komende zaterdag dus extra druk. Alles bij elkaar gaat het om de straten Veldweg, Rentmeesterstedeweg, Rentmeesterhof, en de wijken De Lombok, de Noorderenk en de Werfakker (het gebied binnen de (incl.) Ringlaan, Groeneweg, (excl.) Boerenstraat en de spoorlijn). De containers dienen weer voor 08:30 uur klaar te staan.