vlnr Sterre en Amber
vlnr Sterre en Amber

Bestuurswisseling bij muziekvereniging Eendracht

EERBEEK - Sinds kort kent het bestuur van muziekvereniging Eendracht Eerbeek een nieuw bestuurslid. Sterre Wissing, altsaxofonist bij de fanfare, heeft het stokje overgenomen van Amber Holdijk.

De bestuurswisseling vond plaats tijdens de ledenvergadering van Eendracht op donderdag 21 maart. Als nieuwbakken bestuurslid treedt Wissing in de voetsporen van haar opa, J. A. Gruben, die 69 jaar geleden eveneens een bestuursfunctie bekleedde bij de muziekvereniging én saxofonist was.

Wissing heeft veel zin in haar nieuwe rol: "Eendracht is een prachtige diverse club die mensen verbindt door muziek. Ik wil mij er graag hard voor maken dat we onze naam eer aan blijven doen. Daarnaast vind ik het belangrijk dat we ons als vereniging ontwikkelen en aansluiten bij de belevingswereld van jonge mensen, zodat zij al vroeg het plezier van muziek maken ervaren." Amber Holdijk (trompettiste) maakt met plezier plaats voor het nieuwe bestuurslid. "Mijn periode in het bestuur was leuk en leerzaam. Ik blijf ook buiten het bestuur actief als bibliothecaris dus heel veel gaat er voor mij niet veranderen" aldus Holdijk.