Afbeelding
Foto:

Zonnebloem 'Beauty-Verwendag' opnieuw zeer geslaagd

LOENEN - Woensdagmiddag organiseerden Patricia, Inge en Germa van Zonnebloem Loenen voor de tweede keer een geweldige beauty/ verwenmiddag in de Bruisbeek met medewerking van professionals. Ruim twintig dames werden deze middag verwend.

Er werd gestart met koffie/thee met daarbij lekkere cake gebakken door Jannie. De gasten konden zich heerlijk ontspannen tijdens een nekmassage van Petra en Inge, het haar laten föhnen door Ingrid en Miriam van kapsalon Marnie, de voeten laten verzorgen door Miranda en Famke van Pedicare, de nagels gelakt door Marinda van de Nagelbar en werd er een make up aangebracht door Wilma van schoonheidssalon Mirage.

Waar assistentie nodig was, boden vrijwilligers een helpende hand. Ondertussen werd er nog een drankje geserveerd door de dames van de Bruisbeek met een lekker hapje van Patricia en natuurlijk was er tijd om gezellig met elkaar bij te kletsen. Een goodiebag aan het einde van de middag, gevuld door de aanwezige professionals maakte het 'verwen-gevoel' compleet! Dankzij de inzet en het enthousiasme van allen, werd het weer een zeer geslaagde middag en kon iedereen om half vijf op z'n 'paasbest' huiswaarts!