And the Oscar goes to…

EMPE - De leerlingen van groep 3 en 4 van de J.H. Isingsschool uit Empe hebben het IPC thema 'communicatie & magische media' afgelopen vrijdag afgesloten met een ware Oscaruitreiking. De directeur van een filmstudio had hun namelijk om hulp gevraagd!

Om de directeur zo goed mogelijk te helpen, hebben de kinderen de afgelopen negen weken veel geleerd over allerlei vormen van communicatie en hoe films en tv-programma's gemaakt worden. Ze hebben bijvoorbeeld zelf een muziekstuk gecomponeerd, een filmdecor gemaakt, kostuums ontworpen en scenes gespeeld en opgenomen.

Op vrijdagmiddag 29 maart hebben de kinderen aan de ouders gepresenteerd wat ze gedaan en geleerd hebben en vond de Oscaruitreiking plaats.

Er zijn onder andere Oscars uitgereikt voor het beste kostuumontwerp, het beste filmdecor, de beste vertaling en de beste filmmuziek. De kinderen vonden het een superleuk en leerzaam thema en waren blij met hun Oscar!


Open Dubbel Toernooi Brummen

BRUMMEN - Laatste week maart heeft het Open Dubbel Toernooi, gesponsord door Eijerkamp, plaatsgevonden op de Beckson T.C. in Brummen. Men kijkt terug op een geslaagd toernooi. Er werden leuke en spannende wedstrijden gespeeld en zondag 31 maart kond iedereen tijdens de finaledag genieten van een heerlijke brunch. Deelnemers, parkbeheer, de open toernooi commissie, sponsoren, de kantinedienst en alle vrijwilligers, worden zeer bedankt! De uitslagen zijn te vinden op toernooi.nl.