Modeshow Wereldwinkel Eerbeek

EERBEEK - Op zaterdag 13 april organiseert Wereldwinkel Eerbeek van 15.00-16.00 uur een modeshow van dameskleding en accessoires. De mode is op een eerlijke manier geproduceerd en verhandeld. Met respect voor mens en natuur.

Een aantal modemerken zijn bovendien volledig van biologisch materiaal gemaakt, dus duurzaam. De modeshow wordt gelopen door vrienden en vrijwilligers van de Wereldwinkel.

Bij alle kleding en accessoires wordt verteld waar het vandaan komt, wie het heeft gemaakt en welke materialen gebruikt zijn. Wereldwinkel Eerbeek heeft het hele jaar door accessoires in haar assortiment als sieraden, tassen en sjaals. De dameskleding is slechts tijdelijk verkrijgbaar tot 3 mei en afkomstig van Sari Fair Fashion uit Oene.

De modeshow is gratis te bezoeken en men wordt gastvrij voorzien van een hapje en een drankje. Locatie: Stuijvenburchstraat 99. Meer informatie: www.wereldwinkeleerbeek.nl


Activiteiten Mollenhof

BRUMMEN - Vrijdag 5 april kunt u bij De Mollenhof paasstukjes maken van 10 tot 12 uur.

Woensdagmiddag 10 april van 14.00 uur tot 15.00 uur theaterstuk 'De Poezemuus'. Cor Klein Heerenbrink vertelt in Veluws dialect.

Donderdagmiddag 18 april om 14.00 uur komt Burgemeester Alex van Hedel de tuinkamer officieel openen, u bent welkom. Kijk ook op www.mollenhof.org