Drie koren zingen Passie en Pasen in Eerbeek

EERBEEK - De koren Con Spirito uit Loenen, Timeless uit Vaassen en Rubato uit Apeldoorn hebben, na onderling overleg, besloten om gezamenlijk de, inmiddels bekende, Passion uit te voeren. Aangezien Corné de Haan de dirigent van alle drie de koren is, ligt de samenwerking wellicht voor de hand.

De uitvoering die deze koren ten gehore gaan brengen noemen ze Passie en Pasen en dat heeft te maken met de keuze waarop het passieverhaal begint en eindigt. Initiator en inspirator Corné de Haan heeft ervoor gekozen om te beginnen bij de intocht in Jerusalem en om te eindigen bij Pasen.

De koren worden op de piano begeleid door Irene de Haan. Dan is er nog de niet te onderschatten rol van verteller. De organisatie is blij, dat Hans van Driel uit Loenen dit op zich heeft genomen.

De uitvoering vindt plaatsop zondag 14 april, Palmpasen, in de grootste zaal van het multifunctioneel centrum Pater Dekkerhuis in Eerbeek, welke ruimte biedt aan 200 personen. Aanvang: 14.30 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de zaal. Bezoekers zijn al vanaf 14.00 uur welkom.

Dit optreden is een echte aanrader!