Afbeelding
Foto:

14e editie Stratentoernooi succes

EERBEEK - Zoals in voorgaande edities van het Stratentoernooi van badmintonclub 't Pluumpje was ook deze keer geen plekje meer vrij. Met meer dan 100 mensen in de zaal was het weer gezellig druk. Het was een gezellige, sportieve avond waar door 21 teams de strijd werd aangegaan.

Er werd in drie poules gespeeld, zo goed mogelijk ingedeeld op sterkte. Elke poule had een winnaar. In poule 1 in is dat geworden Mams 1. In poule 2 Zonnedauw 1 en in poule 3 de Matsers.

Na vele wedstrijden was het team Matsers uit Loenen/Eerbeek de overall winnaar. Zij kregen de wisselbeker uitgereikt door Peter Dubbelhuis. Voor elke poulewinnaar was er een grote taart, beschikbaar gesteld door Mam's Coffee and More uit Arnhem. De overgebleven deelnemers konden meegenieten van de taarten in het sportcafé in de Bhoele.

Het doel van dit toernooi is niet de prestatie, het gaat vooral om de gezelligheid. En natuurlijk hoopt het bestuur van 't Pluumpje dat mensen enthousiast worden voor badminton. Het is altijd mogelijk om op een dinsdagavond mee te doen om te proberen of de sport iets voor je is, en of de vereniging bij je past.

www.bctpluumpje.nl of
www.instagram.com/bctpluumpje/