Afbeelding

Open dag C. van Leeuwenschool

EERBEEK – Dit schooljaar is basisschool C. van Leeuwen gestart in een spiksplinternieuw schoolgebouw aan de Lorentzstraat. De school nodigt iedereen die op zoek is naar een basisschool van harte uit een kijkje te nemen tijdens de open dag op 10 april.

Bezoekers krijgen een rondleiding door de school en kunnen van dichtbij een les meemaken in de lokalen. Het team, ouders en leerlingen staan klaar om met bezoekers in gesprek te gaan. "Tijdens onze open dag krijgen bezoekers een unieke kans om een kijkje in de keuken te nemen", vertelt Nicole Horstink, locatiedirecteur op C. van Leeuwen. "De open dag vindt plaats tijdens een reguliere schooldag, zodat bezoekers écht de sfeer kunnen proeven tijdens een doordeweekse dag."

Sinds vorig schooljaar werkt de school met een continurooster, ook wel "vijf-gelijke-dagen model" genoemd. Alle kinderen gaan van 8.30 tot 14.00 uur naar school. Dit betekent dat alle kinderen samen met de leerkracht een gezonde lunch eten op school. Voor de kinderen is er zo een ononderbroken sfeer op school die de rust bevordert. De kinderen blijven in de "leermodus" en kunnen 's middags de draad gemakkelijk weer oppakken.

De open dag vindt plaats op woensdag 10 april van 9.00 tot 12.00 uur. Wie niet in de gelegenheid is om de open dag te bezoeken, is van harte welkom op een ander moment. Bel voor een afspraak: (0313) 65 17 76 en vraag naar Nicole Horstink (locatiedirecteur)