Afbeelding
Foto:

Lenteloop Eerbeek 2019 groot succes!

EERBEEK - Een zeer geslaagde 38e editie van de Lenteloop Eerbeek is op 24 maart 2019 gehouden bij Restaurant "De Heideroos" in Eerbeek. Het weer was fantastisch. De weergoden waren ons dit jaar zeer gunstig gezind, daardoor hadden we ook een mooie opkomst, 702 deelnemers, ruim 80 deelnemers meer dan vorig jaar. Vanaf het gezellige en terras konden start en finish goed worden gevolgd.

Opbrengst

De opbrengst van de Lenteloop, (€7500-8000 geschat) wordt dit jaar gebruikt voor een korte vakantie voor gezinnen in de gemeente Brummen die dat zelf niet kunnen betalen. De Lopers van de Lenteloop zien het resultaat van hun inspanningen dus goed besteed! De Lenteloop Eerbeek wordt georganiseerd door Rotary Eerbeek-Zutphen.

Leden van Last Gear hebben ondersteuning geboden als "voorrijders". Naast ruim 60 vrijwilligers is de Lenteloop mogelijk gemaakt door diverse sponsoren, en bedrijven die belangeloos hand- en spandiensten hebben verzorgd. Foto's en resultaten van de loop zullen z.s.m. bekend worden op www.lenteloop.nl.

Op www.brummensnieuws.nl staan nu al cijfers en uitslagen.

Foto: De lopers van de Lenteloop