Brummen viert Koningsdag!

Over vier weken is het zo ver.

BRUMMEN - Ook dit jaar beginnen de festiviteiten al op Koningsnacht 26 april met een spetterend feest op het Marktplein. De live muziek wordt verzorgd door de wervelende Millennium Showband en de toegang is gratis. Wees welkom vanaf 20.30 uur om er weer een onvergetelijke gezellige avond van te maken.

De Koningsdag start om 09.30 uur met de jaarlijkse fietsparade vanaf park 't Goor naar het Marktplein. Om 10.00 uur wordt de Koningsdag daar ingeluid met dit jaar het thema 'het ORANJE Wilde Westen'.

Naast de vertrouwde attracties als de kleedjesmarkt, springkussens en Brummen's got Talent staat er dit jaar ook een schiettent, de Kop van Jut en als grote klapper op de vuurpijl de 'Jumbo Indoor Lasergame Arena'. Van 14.00 tot18.00 uur zorgt DJ D'Arno voor de muzikale afsluiter van een gezellig en hopelijk zonnig Oranje feestje.

De voorbereidingen zijn in volle gang en zijn, zoals altijd, alleen mogelijk door de financiƫle bijdragen van de trouwe donateurs van de Brummense Oranjecommissie (BOC) en de sponsoring door het Brummense bedrijfsleven en middenstand.

WANTED: nieuwe donateurs!

Draagt u de BOC en Koningsdag-Brummen ook een warm hart toe en wilt u dat deze activiteiten voor alle kinderen van Brummen gratis toegankelijk blijven, wordt dan voor een kleine jaarlijkse bijdrage donateur en trotse mede-funder.