Presentatie nieuw logo SJO Oeken-Brummen
Presentatie nieuw logo SJO Oeken-Brummen Foto:

Gezamenlijk tenue voor SJO spelers

BRUMMEN/ OEKEN - Met ingang van het nieuwe voetbalseizoen 2019-2020 zullen alle jeugdspelers van vv Oeken en Sportclub Brummen spelen in een nieuw en gezamenlijk tenue. Beide Brummense voetbalverenigingen zijn sinds 2015 in een succesvol samenwerkingstraject gestapt onder de naam SJO Oeken-Brummen.

Begonnen met het meiden- en vrouwenvoetbal en vervolgens uitgebreid met het gehele jeugdvoetbal. Na de afgelopen seizoenen in tenues van beide verenigingen voor de jongens en in een apart tenue voor de meiden te hebben gespeeld wordt het nieuwe seizoen afgetrapt in een nieuw tenue.

Het spelen in één tenue is een grote wens van onze jeugdspelers en hun ouders geweest. De 'Adviescommissie Samenwerking' heeft diverse mogelijkheden onderzocht en beide besturen een duidelijke richting meegegeven. Gelukkig kan aan deze wens op korte termijn invulling worden gegeven door een nieuwe hoofdsponsor jeugdvoetbal. Vanaf het nieuwe voetbalseizoen, dat start in september, zal 123inkt.nl zich als hoofdsponsor jeugdvoetbal voor drie jaar verbinden aan de SJO Oeken-Brummen. Ook Intercombi Kozijnmanagement, Opslagbox Zutphen en Jumbo Bouma hebben zich voor drie seizoenen aan de club verbonden. Door deze inzet zullen alle 415 jeugdleden voorzien worden van een nieuw wedstrijdtenue, voetbaltas en presentatiepak. Tijdens de ondertekening van de overeenkomst met 123inkt.nl werd ook het nieuwe logo van de SJO Oeken-Brummen gepresenteerd.