Nationale Diabetes Challenge in Brummen en Eerbeek

BRUMMEN - Stichting Sportkompas doet mee aan de Nationale Diabetes Challenge en nodigt mensen met diabetes en andere geïnteresseerden uit om vanaf 6 mei wekelijks samen te gaan wandelen op weg naar een betere gezondheid.

De wandelingen zijn bedoeld voor mensen met diabetes, maar bewegen is voor iedereen goed, dus ook mensen zonder diabetes zijn welkom. Er wordt rekening gehouden met ieders niveau. In september wandelt de Brummen groep samen met alle deelnemers uit de rest van Nederland de finale op het Diabetes Challenge Festival in Den Haag (uiteraard in overleg met de deelnemers). Er wordt ernaar gestreefd dat iedereen dan zeker 5 km zal kunnen lopen. Sommigen gaan misschien zelfs voor 10, 15 of 20 km.

Op maandag 15 april organiseert stichting Sportkompas een informatieavond over de diabetes challenge in Rhienderoord Zwem en sport Plezier. Iedereen die interesse heeft is welkom. Ook Fysiotherapie Brummen, Fysiotherapie Eerbeek en Loenen, Praktijk voor Podotherapie Arendse, Buurtzorg Brummen, Brummen beweegt, voedingsdeskundige Petra Vennik zullen aanwezig zijn.

Meer weten of meedoen? Femke Grolman-van Haeften 0313-651180 of Femke@stichtingsportkompas.nl