Afbeelding
Foto:

Informatieavond Adventure Kamp

BRUMMEN - Het Rooms Katholieke Jongeren Kamp organiseert op donderdag 11 april van 19.00 tot 21.00 uur een informatieve sfeeravond speciaal voor ouders, over het Adventure Kamp in het Klupgebouw aan de Tuinstraat 63 in Brummen.

Al sinds 1974 wordt tijdens het pinksterweekend dit RKJK kamp georganiseerd.Dit weekend is bedoeld voor kinderen en jongeren in de leeftijd van 6 t/m 17 jaar. Dit geweldige weekend begint op vrijdagavond omstreeks 19:00. De oudste kinderen (middelbare school) gaan op de fiets en de jongste kinderen worden een uurtje later met de auto gebracht. Aangekomen in het kamp wordt iedereen ingedeeld in een groepje samen met vriendjes en vriendinnetjes. Elk groepje krijgt een mooie tent, waarin 's nachts wordt overnacht samen met de groepsleiding. De groepsleiding blijft het gehele kamp bij het groepje en bestaat voornamelijk uit mensen, die zelf ook altijd als kind zijn mee geweest op kamp. Kortom een weekend vol gezelligheid!

Op deze informatieavond kunt u nader kennis maken met het RKJK, Ed Venture ontmoeten en ook echte kampspelletjes spelen! Daarnaast is er natuurlijk alle tijd om uw vragen te stellen aan de vrijwilligers, die meegaan als groepsleiding. Op de vernieuwde website www.rkjkkamp.nl kunt u leuke video's over het kamp zien en er is ook de mogelijkheid om daar meteen in te schrijven. Dit jaar is het kamp van 7 t/m 10 juni.

Volg het RKJK ook op Instagram en Facebook.