Diefstal portemonnee

EERBEEK - Op maandag 11 maart tussen 14:25 en 14:35 uur zou volgens de aangeefster haar portemonnee zijn gestolen in een winkel aan het Oranje Nassauplein te Eerbeek. De portemonnee zat volgens de aangeefster in haar tas. Het betrof een zwarte damesportemonnee met een roze binnenkant. Inhoud onder andere ongeveer 15 euro, een rijbewijs, kentekenbewijs en diverse pasjes. Door de politie is een aangifte opgenomen.

Aanrijding met boom

LEUVENHEIM - Op maandag 11 maart omstreeks 18.00 uur vond er in Leuvenheim op de Arnhemsestraat een verkeersongeval plaats. De bestuurder van een Toyota Yaris kwam uit de richting van Brummen en reed richting Dieren. Vlak na het bord bebouwde kom raakte de bestuurder macht over het stuur kwijt en botste tegen een rechts van de weg staande boom. De bestuurder kwam met de schrik vrij, maar de auto raakte zwaar beschadigd en is afgesleept.

Aanrijding tussen twee personenauto's

HALL - Op dinsdag 12 maart vond omstreeks 08.20 uur een aanrijding tussen twee personenauto's plaats op de kruising van de Apeldoornseweg met de Boerenstraat te Hall. De bestuurder van een Volkswagen Polo reed over de Boerenstraat en verleende geen voorrang een de bestuurder van een golf die op de Apeldoornseweg reed. Beide auto's raakten zwaar beschadigd en zijn afgesleept. Er raakte niemand gewond.

Politie nodig? Bel 0900 - 8844