Handvatten tijdens workshop 'grenzen stellen'

EERBEEK - Heeft u soms het gevoel dat uw taak als mantelzorger en/of vrijwilliger te veel wordt? U wilt misschien graag een stapje terug doen om zo meer rust te krijgen.

Eigenlijk wilt u wat vaker de grens aangeven door simpelweg eens 'NEE' te zeggen. Maar hoe kunt u op een respectvolle manier voor uzelf opkomen, zonder anderen teleur te stellen? Hoe kunt u 'NEE' zeggen op zo'n manier dat u uzelf niet schuldig voelt? U leert het in de workshop 'Grenzen stellen voor mantelzorgers en vrijwilligers'.

In de workshop krijgt u voldoende handvatten aangereikt waarmee u zonder schuldgevoel 'NEE' kunt zeggen. De workshop wordt gegeven door Leonie Olthof-Verkerk. Zij is zelf mantelzorger en vrijwilliger en is eigenaar van Coachpraktijk Leonie. Leonie zorgt ervoor dat mensen die een ingrijpende gebeurtenis hebben meegemaakt écht gaan leven in plaats van 'overleven'.

De (GRATIS) workshop vindt plaats op 26 maart van 19.30 uur tot 21.30 uur in het Tjark Riks Centrum in Eerbeek. Geef u snel op, want er is beperkt plek. Opgeven kan door een e-mail te sturen naar vrijwilligerscentrale@welzijnbrummen.nl.