Landelijke Schoonmaakdag

BRUMMEN - Net als voorgaande jaren doet de Gemeente Brummen weer mee met de Landelijke Schoonmaakdag.

Dit zal zijn op zaterdag 23 maart. Om 10.00 u wordt u verwacht bij het Koetshuis, naast het Gemeentehuis (aan de kant van de Pothof), waar u ontvangen zal worden met thee en koffie en een welkomstwoord van de wethouder. Voor de juiste benodigdheden (prikstok, hesjes, handschoenen, vuilniszakken etc) zal gezorgd worden.

Ook zullen er leden van de, in 2016 opgerichte, werkgroep BZZV (Brummen Zonder ZwerfVuil) aanwezig zijn. Na het uitreiken van de plattegronden en een kleine uitleg kan ieder op pad in groepjes van twee. Om 12.00 u verzamelt iedereen weer bij het Gemeentehuis, waar kan worden nagepraat onder het genot van een broodje. Kom op de fiets!


Oud Papier Eerbeek

EERBEEK- Komende zaterdag wordt er t.b.v. muziekonderwijs in Eerbeek papier opgehaald door muziekvereniging Eendracht in de volgende straten (2e zaterdag); Wilhelminapark, Lageweg, Beekpad, Het Palisium, Het Hungeling, Derickxkamp, Coldenhovenseweg, Molenstraat, Dr. Gunningstraat, Tullekenweg, Stuyvenburchstraat, Boerenstraat (tot Heemstedeweg), Loubergweg, De Wasacker, Heemstedeweg, Stationstraat, Grizellstraat, Soerense Zand Noord, Illinckstraat, Hogeweg, Smeestraat (tot Heemstedeweg).
De containers dienen voor 08:30 uur klaar te staan met de handvatten richting de weg en met het papier in (!) de container.