WhatsApp sessie

BRUMMEN - WhatsApp is een populaire app voor de smartphone. Op een eenvoudige manier kunnen berichtjes en foto's naar contactpersonen gestuurd worden.

De app werkt via de internetverbinding. In tegenstelling tot een sms hoeft daarom niet per verstuurd berichtje betaald te worden. Een greep uit de onderwerpen zijn: WhatsApp downloaden en installeren; het aanmaken van een profiel; het verzenden en ontvangen van berichten; bellen met WhatsApp; de privacy-instellingen voor WhatsApp; aanmaken van een groepsgesprek. En uiteraard is er ook genoeg ruimte voor het stellen van vragen.

Waar en wanneer: vrijdag 22 maart van 09.30-11.30 uur in bibliotheek Brummen.

Aan de workshop zijn geen kosten verbonden, alleen een vergoeding voor koffie of thee. Deelnemers kunnen hun eigen smartphone meenemen.

Aanmelden via www.bibliotheekbrummenvoorst.nl of via seniorwebbet@gmail.com


K.S.G. dienst

BRUMMEN - Zondag 17 maart om 10.00 uur is er weer een K.S.G. dienst. Het thema is: "De dromenkoffer", gebaseerd op het Bijbelverhaal van Jozef.

Deze dienst is voorbereid door John Breukelaar (predikant) en enkele teamleden en ouders van de Oecumenische school, basisschool Expeditie 24/7 en de kindernevendienst. Tijdens deze dienst worden verhalen zichtbaar gemaakt, wordt er muziek gemaakt en veel gezongen.

Iedereen is van harte uitgenodigd om deze dienst mee te komen vieren. Er wordt gehoopt op de komst van velen.