Afbeelding

DJ Bizzey viert tienjarig jubileum op bevrijdingsfestival

REGIO - Het duurt misschien nog even, maar 5 mei wordt de vrijheid óók weer gevierd in Apeldoorn. Dit jaar is alweer de 4de editie van het Bevrijdingsfestival in onze buurgemeente Apeldoorn, wat plaatsvindt in het Zwitsalpark. Vorig jaar kwamen meer dan 10.000 bezoekers uit de verre omgeving genieten van het heerlijke weer en de toffe acts.

In de 2019 editie is er naast het hoofdpodium en talent stage ook een warehouse stage. Nog meer ruimte voor een brede en toffe programmering voor jong en oud en dat helemaal gratis. Deze editie komen ook Bizzey en Luminize naar Apeldoorn.

Dit jaar viert de DJ en superstar Bizzey zijn tienjarig jubileum. Als veteraan weet Bizzey de dansvloer goed met vrouwen te vullen. Vanzelfsprekend volgt de rest ook. Zijn nieuwe muziek typeert hij dan ook als zeer vrouwvriendelijk. Het Bevrijdingsfestival in Apeldoorn is helemaal gratis! De bezoekers zijn al jaren de 'hoofdsponsoren'.

Met de opbrengst van het eten en drinken kan men de podia bouwen, de artiesten boeken en onze medewerkers betalen. Op het festivalterrein staat een waar 'food truck court' klaar om voor ieder wat wils te bieden.

Meedoen

Het Bevrijdingsfestival in Apeldoorn wordt neergezet door middel van mooie samenwerkingen. Wilt u hier ook aan meedoen? Stuur een mail naar info@bevrijdingsfestivalapeldoorn.nl