Eerbeek laat van u horen

EERBEEK - In 3 bijeenkomsten van november en december jl. dachten velen zeer actief mee over het toekomstperspectief van Eerbeek. Gemeente en provincie boden inwoners en alle andere betrokkenen ruim gelegenheid om ideeën, wensen en voorstellen in te brengen over de masterplannen betreffende het Eerbeekse centrum en de Eerbeekse beek.

Aan deze avonden ging een goed voorbereidingstraject vooraf in samenspraak met Dorpsraad Eerbeek-Hall en Wijkraad Zuid. De oogst van de 3 avonden is verzameld in een verslag, dat te vinden is via www.brummen.nl. Dorpsraad Eerbeek-Hall en Wijkraad Zuid vinden het tijd om terug te koppelen en met inwoners de brug te slaan naar de ontwerpfase. Daartoe is er een vervolgbijeenkomst gepland op donderdag 7 maart a.s. Tijdens deze avond wordt eerst samen nagegaan of de tot nu opgehaalde wensen en ideeën -per gebied of themal- al een compleet beeld geven.

De thema's die aan bod komen zijn; winkelen-wonen-verblijven, verkeer-parkeren, openbare ruimte en groen, aansluiting Burgersterrein en de Eerbeekse beek. Kom daarom op 7 maart a.s. naar de Korenmolen en praat mee. Zaal open om 19.45 uur, opening om 20.00 uur en afsluiting uiterlijk 22.30 uur.

Dorpsraad Eerbeek-Hall en Wijkraad Zuid heten u van harte welkom.