Reuma Nederland

BRUMMEN - In de week van 18 tot en met 23 maart is weer de jaarlijkse collecteweek van ReumaNederland (voorheen het Reumafonds). Ook dit jaar zetten duizenden vrijwilligers zich met hart en ziel in om door heel Nederland geld op te halen voor onderzoek naar reuma. Er worden nog vrijwilligers gezocht in Brummen en Oeken. Kan ReumaNederland ook op uw steun rekenen? Door te collecteren helpt u mee om geld voor reumaonderzoek op te halen. Want alle kleine beetjes helpen!

Tikkie aan de deur

Nieuw dit jaar is dat alle collectanten een QR-code op hun legitimatiebewijs hebben staan. Door deze code te scannen kan eenvoudig via een Tikkie een donatie worden gedaan voor de collecte. Ook worden er weer pinbussen ingezet, met een pinautomaat geïntegreerd in de bus. Geven aan de collectant wordt zo steeds gemakkelijker.

Geld hard nodig

Meer dan twee miljoen Nederlanders hebben reuma, waarbij artrose het meest voorkomt. Daarmee is reuma helaas de meest voorkomende chronische ziekte in Nederland. Reuma beperkt je door ernstige pijn en vermoeidheid, beschadigde spieren en kapotte gewrichten die moeilijk bewegen.

Ook collecteren?

Wilt u helpen collecteren? Mail vrijwilligers@reumanederland.nl of bel/mail Ingrid Bos 0575-567531 / ingrid.bos@xs4all.nl

Collecteren in uw eigen straat? De volledige lijst met straten ziet u op www.brummensnieuws.nl.