Slagroom patronen gevonden

Aan de Schoonmansmolenweg te Eerbeek zijn slagroompatronen gevonden. Deze worden door de jeugd gebruikt om het gas wat in het patroon zit te inhaleren. Dit is op zich niet strafbaar, wel is het zo dat het niet goed is voor je gezondheid! Op het moment dat de politie jongeren aantreft met dergelijke patronen worden de ouders in kennis gesteld en gaan we in gesprek met hen.

Rijden onder invloed drugs

Op zaterdag 9 februari omstreeks 00.45 uur zag de politie een voertuig rijden op de Molenstraat te Eerbeek. De auto werd geparkeerd in een parkeervak en door de politie werd de bestuurder gecontroleerd. De test wees uit, dat de bestuurder onder invloed van drugs was. Op het politiebureau werd door een arts bloed afgenomen en daaruit moet blijken hoeveel drugs de man gebruikt heeft. De bestuurder kreeg een rijverbod van 24 uren.

Alarm blijkt inbraak

Op vrijdagavond 8 februari omstreeks 21.15 uur kreeg de politie melding van een inbraakalarm aan de Rhienderensestraat te Brummen. Er bleek te zijn ingebroken. Door de dader(s) is een deur geforceerd en is er een geldbedrag weggenomen. Via camerabeelden is te zien dat de daders in een personenauto zijn weggereden.

Mocht u getuige zijn geweest van bovenstaande incidenten of u kunt mee helpen bij het opsporen van de daders bel dan de politie: 0900-8844