Lezing in Kruiskerk

Eerbeek – Kruiskerk 3 maart: 'Een marechaussee op missie'. De impact van een militaire missie op je leven. Wat doet het met iemands leven, met de levensovertuiging en met het thuisfront, wanneer iemand voortdurend leeft op de grens tussen leven en dood? Theo de Vries, luitenant-kolonel van de marechaussee, neemt u mee in zijn verhaal en vertelt over zijn missie in Afghanistan. Een indrukwekkend verhaal. Vanaf 9.45 uur staat de koffie klaar op de dr. Gunningstraat 27. Komt u ook?


Omega-lezing

Brummen - Op 25 februari wordt om 13.30 uur bij "Koffie en Tijd" Arnhemseweg 18 a een Omega-lezing gegeven. Titel:" Unsolved Mysteries Bermuda Triangle and more". Ingegaan wordt op een kosmisch plan om wereldwijd met elkaar in eenheid en vrede te leven. Uniek is dat tijdens de lezing de Omega-energie vrijkomt, die een zuiverende werking heeft. De lezing is in eenvoudig Engels, info en nabespreking in Nederlands. Duur ca. 1 uur, kostenloos. Info/aanmelden: info@liesbethdegroot.com Tel 06 49645026.


Vergaderingen Dorpsraad

Brummen - Op woensdag 27 februari vinden op Plein5' 20:00 uur twee vergaderingen van Dorpsraad Brummen plaats. Na de jaarvergadering start de algemene vergadering. U wordt bijgepraat over diverse onderwerpen, die binnen het dorp Brummen spelen. Ook wordt u door de diverse commissies op de hoogte gesteld van de lopende projecten. Vragen? secretariaat@dorpsraadbrummen.nl